Image1 Image1
HomeIntroductieJapanse snacksJapanse bio-snacks Oriëntal snacksDieetvoedingMerkenNieuwsContactLinks
Image1Image2Image3
Bedrijfsinformatie
Oké Natuurproducten b.v is in 1998 opgericht. Ons bedrijf is een import-/exportbedrijf gespecialiseerd in de handel met natuurlijke en gecontroleerd biologische producten. 

Doordat de familie van onze oprichter al langer dan 30 jaar originele Japanse rijstcrackers van Japan naar Europa importeert is dit ook voor ons een van de speerpunten van onze activiteiten. Wij werken nauw samen met de meest gerenomeerde producent van originele Japanse zoutjes in Japan.

Onze onderneming had als basisdoel, als eerste onderneming wereldwijd, Japanse zoutjes in gecontroleerd biologische versie op de markt te brengen.

Na de succesvolle introductie van gecontroleerd biologische rijstcrackers in 2000 gingen wij ons steeds meer concentreren op speciale voedinsmiddelen voor speciale groepen consumenten. Wij wilden onze rijstzoutjes geschikt maken voor mensen, die vanwege medische redenen (bijvoorbeeld diabetes of coeleakie) moeilijkheden hebben om geschikte snackproducten te vinden. Hiervoor ontwikkelden wij bijvoorbeeld suikervrije en glutenvrije (Japanse) zoutjes.

Recentelijk breiden wij onze productlijst uit met diverse nieuwe dieetproducten. Hierbij proberen wij mensen, die vanwege het volgen van speciale diëeten beperkt zijn in hun keuze aan voedingsmiddelen, toch een zo breed mogelijk en vooral smakelijk aanbod van levensmiddelen aan te bieden. Hieronder vallen bijvoorbeeld glutenvrije, tarwevrije of suikervrije producten, maar ook caseïne- en lactosevrije levensmiddelen.

Wij proberen onze producten altijd zoveel mogelijk in gecontroleerd biologische kwaliteit te ontwikkelen. Daarnaast is het van het grootste belang dat onze klanten op de kwaliteit van onze producten kunnen vertrouwen. Dit vertrouwen hebben wij nog nooit gebroken!

Copyright Oké Natuurproducten | Disclaimer | Credits
Change your languageBiofach 2014 / Germany 12-15 feb 2014
The organic world celebrates its records - at BioFach 2014 from 12-15 February 201 Stand...

Almond Arare - nieuwe hit uit Japan
We are the exclusive distributor of the new original almond cookies "Almond Arare" from Japan...

Image1